Serveis
Des de proveïdors fins a divulgadors

Al costat d’herbolaris, centres de dietètica i botigues d’alimentació hi trobareu l’Herbolari de Sau!

Proveïdors

Durant els últims 25 anys hem estat proveïdors importants per moltíssimes herboristeries, centres de dietètica i botigues d’alimentació, i hem creat productes a mida i especials per a hotels, restaurants i cuiners en general.

Per vocació

Fem cursos de formació

La nostra vocació de coneixement ens a portat a impartir nombrosos cursos de formació en l’àmbit de les plantes aromàtiques i medicinals, la botànica, la farmàcia, la cosmètica, la nutrició, l’alimentació i la salut.

Interès herbes medicinals

Col·laborem amb institucions i altres

Col·laborem amb institucions, universitats, escoles tècniques i centres de recerca, però també amb persones particulars, col·lectius, ajuntaments, associacions i qualsevol altra persona o entitat amb interès sobre els temes que ens són propis.

Volem explicar-ho

Som divulgadors

La divulgació en general també ha estat una part important de la nostra activitat, el que ens ha permès la participació en programes de ràdio i televisió, així com en medis especialitzats, revistes i diaris, essent una tasca molt especial la creació i organització de Fires, Mostres i Exposicions d’Herbes i Plantes.

Professionals de la botànica, la farmàcia, la química, la investigació i la docència


Volem aportar la nostra experiència per promoure el coneixement de la cultura que envolta les plantes aromàtiques i medicinals, o, com sovint s’anomenen, plantes o herbes remeieres.


Organitzem tallers de botànica medicinal i passejades etnobotàniques a Vilanova de Sau i a l’espai natural de les Guilleries-Savassona


A la nostra botiga i exposició de plantes, podreu fer degustació de productes i demostració de les seves qualitats.